Főoldal
Untitled Document

YAESU -

Az ANICO Kft. 1992 óta márka kereskedője a YAESU termékeinek és tartozékainak. Ez a japán cég a világ egyik legismertebb professzionális (kereskedelmi-, hajó-, reprádió) és amatőr rádiókat gyártó cége.

LDG -

Az LDG antennatunereit, balunjait és wattmérőit forgalmazzuk.

Waters&Stanton -

Amatőr és professzionális rádiókészülékek tartozékainak forgalmazás.

KENDOO -

A KENDOO és cégünk története 1997-ben kezdődött a IWCE (International World Communication Expo) kiállításon Las Vegas-ban. 2000. évtől az Anico Kft. kizárólagos forgalmazója lett ezen cég termékeinek Kelet -Európában és a volt Szovjetunió tagállamaiban. A KENDOO az utángyártott tartozékok értékesítésében élenjár a piacon. Termékeik eredeti márka minőséget képviselnek, megfizethető áron (akkumulátorok, töltők, gumiantennák, audió kiegészítők, tápkábelek).

TAIT -

A TAIT VHF konvencionális, UHF trönkölt rendszereit, valamint professzionális rádió készülékeit és tartozékait 1998 óta forgalmazzuk.

MAXRAD -

A Maxrad 1978-tól van jelen az antenna és tartozékai piacán, több mint 4000 termékkel. Ezzel az amerikai céggel 1992 óta van kapcsolatunk.

MOTOROLA -

A MOTOROLA VHF konvencionális, UHF trönkölt rendszereit, valamint professzionális rádió készülékeit és tartozékait viszonteldóként forgalmazzuk.

IMPACT -

A céget 1999-ben alapították, rádió adó-vevők kiegészítőket gyártanak és forgalmaznak.

VOXTECH -

A céget 2001-ben alapították. Központja Kínában van, fejszetteket és azok kiegészítőit gyártja és forgalmazza. Szállítanak Észak-Amerikába, Európába, Ausztráliába és Délkelet Ázsiába. Havonta mintegy 100.000 termék kerül ki a gyárból.

ATANEX -

Antenna és kiegészítők forgalmazása.

LAIRD -

Antenna és kiegészítők forgalmazása.

PCTEL -

Antenna és kiegészítők forgalmazása.

Contact us