Vissza
Untitled Document

ANICO Születésnap 1992-2002

Nem mindennapi módon ünnepelte meg az ANICO Kft. megszületésének 10. évfordulóját, október 11-én a Lugas Étteremben. Cégünk a Tiszán túli nagy vevők számára találkozót szervezett. A találkozóra a keleti régió minden részéből, mintegy 50 szakember jött el.

A találkozót Tukacs István Nyíregyháza Megyei Jogú Város Alpolgármestere nyitotta meg.
Szervusztok és jó napot kívánok mindenkinek. Nem tudom, miről beszéljek hangsúlyosabban. Arról, hogy Dévényi Józseffel és Macsuga Győzővel több, mint egy évtizedes jó ismerős, vagy baráti viszony fűz össze, vagy arról, hogy
minta és példaértékű ennek a vállalkozásnak az elmúlt 10 éve. A baráti viszony fontos, de úgy gondolom, hogy a 10 év a valódi jelkép.
    1992-ben a vállalkozások és az ott dolgozók körében pánik volt. Az volt az az időszak, amikor a nagy társaságok, vállalatok összeomlottak. Akkor szökött Nyíregyházán a munkanélküliség, addig még nem látott magasságokba. Abban az időben, Nyíregyházán a hangulat nem volt reménykedő. Az elemző közgazdászok szerint, akkor ennek kellett történnie, ez volt természetes. Ez bizonyára így igaz, csak hogy, ezt emberileg megélni a városnak, a dolgozóknak, a társaságok vezetőinek nagyon nehéz volt. De mind ezek ellenére, egyik napról a másikra számos vállalkozás született. Sokan tönkre mentek, de sokan talpra is álltak.
    Városunk rengeteget fejlődött gazdaságilag, és egyre szebb lett az elmúlt 10 év alatt. A város sikere, a városban élők sikere volt. A sikeres üzleti stratégiáé, a sikeres gondolkodásé, az ötleté, a tudásé, az elhivatottságé, a munkamániáé. Így volt ezzel a társaság maga is.


Nem mellékes, hogy remek barátok, és partnerek vezetik ezt az üzleti vállalkozást. Én Jóskát és Győzőt, olyan embernek ismertem meg, hogy, ha Ők mondtak valamit, akkor az valóban úgy volt.

Lehetett a szavaikra, ígéreteikre, az álláspontjaikra építeni, mint sziklára a házat. Bizonyára ez így marad az elkövetkezendő időszakban is.
    Az üzleti élet világában ezek a dolgok nagyon fontosak. Tisztul a világ, tisztul az üzlet. Igaz, hogy lassan, de biztosan. Valószínűleg ez az üzleti magatartás lesz követendő az elkövetkező időkben.

Boldog születésnapot kívánok! Boldog születésnapot, mert 10 éves az ANICO Kft., bár a változás nem mérhető le rajtuk. Ugyanúgy szeretik, amit csinálnak, és ugyanúgy teszik, amit eddig tettek. Maradjon meg a jó kapcsolat, maradjon meg az üzleti élet, és sikeres, újabb 10 éveket kívánok mind kettőtöknek.

    Önöknek pedig, azt kívánom, hogy találjanak jó partnerekre mindig az ANICO Kft.-ben és vezetőiben. Boldog születésnapot kívánok mindannyitoknak és köszönöm, hogy meghallgattatok.”
    Tukacs István Alpolgármester szavait követően, Dévényi József ügyvezető igazgató tartott egy rövid beszámolót az ANICO Kft. elmúlt 10 évéről. Az volt a benyomásunk, hogy igen nagy érdeklődéssel hallgatták azokat az ismertetéseket, amelyek az ANICO piaci helyzetéről, szervezetéről, termékeiről és fejlesztési terveiről szóltak. Az előadást egy kellemes hangulatú állófogadás, kötetlen beszélgetés követte. Az ott elhangzott vélemények szerint, erre a találkozóra nagy szükség volt, és komolyan hozzájárult ahhoz, hogy a cég és a vevői kapcsolata még szorosabbá váljék.


Következő vevőtalálkozónk időpontja 2003. tavasza. Amikor is budapesti és dunántúli partnereinket szeretnénk vendégül látni, egy kicsit másképp.

(kohe)

 
Contact us