Szerviz

Amatőr és ipari rádiókészülékek, rádiórendszerek, tartozékok javítása, karbantartása, garanciaidőn túli javítása!

Aki URH készülékeket, berendezéseket használ ott előbb vagy utóbb szükség van karbantartásra, szervizelésre. Az Anico Kft. Yaesu, Standard Horizon, Vertex Standard és Motorola disztribútor, ezért a márkanevet viselő amatőr és ipari rádiókészülékek, rádiórendszerek, tartozékok javítását, karbantartását, garanciaidőn túli javítását vállalja.

Cégünk saját szakszervizt üzemeltet, ahol az általa forgalmazott Yaesu, Standard Horizon, Vertex Standard, Motorola, Wouxun termékek eseti vagy garanciális javítását végzi, akár átalánydíjas formában is. Átalánydíjas szerződést elsősorban azoknak a cégeknek, intézményeknek tudunk ajánlani, akik nagy darabszámú készülékparkkal rendelkeznek.

Amennyiben a javításra váró készülék állapota nem teszi lehetővé, hogy helyben a szervizünkben elvégezzük a javítást, úgy azt kiküldjük a gyártó szervizrészlegébe javíttatni. Fontos számunkra, hogy gyári alkatrészek kerüljenek beépítésre a szervizelés folyamán.

Hogy miben rejlik a profizmusunk? A folyamatos képzésben. Hangsúlyt fektetünk a szervizes kollegák továbbképzésére, ezért rendszeresen részt vesznek a gyártó tréningjén.

SZERVIZÜNK EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁSA A (Ni-Cd és NiMH) KÉZIRÁDIÓ-AKKUMULÁTOROK ÉLETTARTAM NÖVELŐ KONDICIONÁLÁSA.

Amatőr és ipari rádiókészülékek, rádiórendszerek, tartozékok javításával, karbantartásával, garanciaidőn túli javításával kapcsolatban keresse kollégánkat!

Venczel Miklós szervizvezető, Anico Kft. Nyíregyháza. Elérhetőség: keddi és csütörtöki napokon, a központi telefonszámunkon: 06-42-507-620

Szervizelt márkák: Yaesu, Vertex Standard, Standard Horizon, Motorola, Wouxun